Bestuur

WaheedaNew.jpeg

Voorzitter

Mijn naam is Waheeda Amirkhan.
EektaBestuur24Q1SavGeheel.jpg

Secretaris

Ik ben Savitri Changoe en werkzaam bij bij het ministerie van Economische Zaken en Klimaat als Regisseur Informatiebeveiliging en Privacy. 
Naast mijn expertise in mijn vakgebied, hecht ik belang aan het creëren van een gastvrije omgeving en het versterken van gemeenschapsbanden. Mijn betrokkenheid bij Eekta wordt gedreven door mijn streven naar gelijke kansen en sociale rechtvaardigheid. Als secretaris van Stichting Eekta zet ik me in voor het verbinden en bevorderen van de Hindostaanse gemeenschap, waarbij ik me richt op het empowerment van minderheidsgroepen, het bevorderen van inclusiviteit en het tegengaan van eenzaamheid onder senioren. Mijn kenmerken zijn toewijding, doortastendheid en een professionele aanpak. Ik communiceer op een open en eerlijke wijze, waarbij ik service- en resultaatgericht te werk ga.
Dit maakt mij niet alleen een gewaardeerd lid, maar ook een betrokken kracht binnen Stichting Eekta.

EektaBestuur24Q1Priya.jpg

Penningmeester

Mijn naam is Priya Poeran. Ik werk fulltime bij het ministerie van Justitie en Veiligheid als senior communicatieadviseur. Sinds 2020 ben ik betrokken bij het bestuur van Eekta als penningmeester. Een mooie stichting die ontzettend goed werk doet voor de gemeenschap. Ik vind het belangrijk dat wij als mensen omkijken naar elkaar, jong en oud, en ik wens voor iedereen dat Eekta jouw ‘home away from home’ is!