Vrijwilligers van Stichting Eekta volgen Introductietraining Sociale Hygiëne

Op zaterdag 27 januari heeft een aantal vrijwilligers van Eekta een belangrijke stap gezet in het versterken van hun vaardigheden door deel te nemen aan de introductietraining Sociale Hygiëne. Onder begeleiding van Rahul Ramdas, hebben zij zich verdiept in essentiële aspecten van sociale verantwoordelijkheid en hygiëne binnen de samenleving.

De training, die werd gehouden bij Eekta, bood deelnemers inzicht in diverse onderwerpen, variërend van alcohol- en drugsgebruik tot omgangsvormen en sociale veiligheid. De focus lag op het herkennen en adequaat reageren op situaties waarin sociale hygiëne in het geding kan komen, met als doel het bevorderen van een gezonde en veilige omgeving voor alle betrokkenen.

Sociale hygiëne is van belang in uiteenlopende settings, waaronder horeca, evenementen en maatschappelijke organisaties zoals Eekta. Het omvat niet alleen kennis van regelgeving en preventieve maatregelen, maar ook het vermogen om effectief te communiceren en te handelen in verschillende situaties.

De deelnemers ontvingen na afloop een certificaat van deelname, als symbolische erkenning voor hun toewijding aan het vergroten van hun kennis.

Door het volgen van deze training hebben deze vrijwilligers hun persoonlijke en professionele ontwikkeling bevorderd.

We danken Rahul Ramdas en alle deelnemers en kijken uit naar de volgende training.